دكتر باقر شهنی زاده، اظهار داشت: مواد غذایی ترش دارای اسیدیته بالا هستند و مصرف بیش از حد مواد با اسیدیته بالا بر روی بافت كلسیمی دندانها تاثیر تخریب
دکتر باقر شهنی زاده، اظهار داشت: مواد غذایی ترش دارای اسیدیته بالا هستند و مصرف بیش از حد مواد با اسیدیته بالا بر روی بافت کلسیمی دندانها تاثیر تخریبی دارد.
وی افزود: مصرف بیش از حد مواد غذایی ترش بر ترکیبات آلی و معدنی دندانها تاثیر سوء دارد و موجب حل شدن مواد آلی و معدنی دندانها میشود.
این دندانپزشک تصریح کرد: در صورتی که بلافاصله پس از مصرف مواد غذایی ترش از مسواک استفاده شود، میزان سایش دندانها افزیش مییابد. بهتر است مسواک زدن 2 تا 3 ساعت پس از مصرف مواد غذایی ترش انجام شود.
وی ادامه داد: افرادی که بلافاصله پس از صرف غذا عادت دارند، آبلیمو مصرف کنند و یا لیموترش را بر روی دندانهای خود میمالند معمولا دارای دندانهای کوچکتر هستند؛ زیرا مصرف بیش از حد مواد غذایی ترش موجب سایش و کوتاهی دندانها میشود.
رییس انجمن دندان پزشکان عمومی اظهار کرد: برخی میوهها مانند پرتقال و گوجه سبز نیز اسیدیته بالایی دارند و مسواک زدن بلافاصله پس از مصرف میوههای ترش توصیه نمیشود.
وی تاکید کرد: مصرف بیش از حد ترشی همراه با غذا نیز موجب از بین رفتن ترکیبات معدنی سطح دندان و ساییدگی دندانها میشود.
دکتر شهنی زاده توصیه کرد: پس از مصرف مواد غذایی ترش نباید بلافاصله مسواک زد بلکه باید اجازه داد به مرور زمان بزاق دهان، شرایط اسیدی دندانها را کاهش داده و پس از آن از مسواک استفاده شود.
نظرات