صفحه اصلیشهنی

تاثیر مواد ترش بر ساییدگی دندان ها-دکتر باقر شهنی زاده

دكتر باقر شهنی زاده، اظهار داشت: مواد غذایی ترش دارای اسیدیته بالا هستند و مصرف بیش از حد مواد با اسیدیته بالا بر روی بافت كلسیمی دندان‌ها تاثیر تخریب

دانلود تلاوت کل قرآن کریم با قرائت سعد الغامدی به صورت ترتیل با تفکیک سوره
لاله های واژگون – محمد رضا شاه حسینی
پرفسورکرم زاده در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان
زمان مطالعه: < 1 دقیقه

دکتر باقر شهنی زاده، اظهار داشت: مواد غذایی ترش دارای اسیدیته بالا هستند و مصرف بیش از حد مواد با اسیدیته بالا بر روی بافت کلسیمی دندان‌ها تاثیر تخریبی دارد. 
وی افزود: مصرف بیش از حد مواد غذایی ترش بر ترکیبات آلی و معدنی دندان‌ها تاثیر سوء دارد و موجب حل شدن مواد آلی و معدنی دندان‌ها می‌شود. 
این دندان‌پزشک تصریح کرد: در صورتی‌ که بلافاصله پس از مصرف مواد غذایی ترش از مسواک استفاده شود، میزان سایش دندان‌ها افزیش می‌یابد. بهتر است مسواک زدن 2 تا 3 ساعت پس از مصرف مواد غذایی ترش انجام شود. 
وی ادامه داد: افرادی که بلافاصله پس از صرف غذا عادت دارند، آبلیمو مصرف کنند و یا لیموترش را بر روی دندان‌های خود می‌مالند معمولا دارای دندان‌های کوچک‌تر هستند؛ زیرا مصرف بیش از حد مواد غذایی ترش موجب سایش و کوتاهی دندان‌ها می‌شود. 
رییس انجمن دندان پزشکان عمومی اظهار کرد: برخی میوه‌ها مانند پرتقال و گوجه سبز نیز اسیدیته بالایی دارند و مسواک زدن بلافاصله پس از مصرف میوه‌های ترش توصیه نمی‌شود. 
وی تاکید کرد: مصرف بیش از حد ترشی همراه با غذا نیز موجب از بین رفتن ترکیبات معدنی سطح دندان و ساییدگی دندان‌ها می‌شود. 
دکتر شهنی زاده توصیه کرد: پس از مصرف مواد غذایی ترش نباید بلافاصله مسواک زد بلکه باید اجازه داد به مرور زمان بزاق دهان، شرایط اسیدی دندان‌ها را کاهش داده و پس از آن از مسواک استفاده شود.

dr shehnizadeh

نظرات

وردپرس: 0
دیسکاس: 0